CAMPANIE 2013 Reducerea numărului de sarcini nedorite și a abandonului copiilor: “Fă copii doar dacă ai loc și pentru ei în viața ta!”

 

Peste 1.500 decampanie 2% copii, nedoriți de cei care îi aduc pe lume, sunt abandonați anual în maternități sau în secții de pediatrie.

Prevenirea sarcinilor nedorite, deși pare un subiect cunoscut tuturor, rămâne de fapt o problemă stringentă a României, mai ales în rândul femeilor din mediul rural.

Lipsa de informare, inconștiența sau neputința cauzată de sărăcie fac ca în fiecare an să vină pe lume peste 1.500 de copii pe care părinții nu îi vor și nu și-i asumă.

“Fă copii doar dacă ai loc și pentru ei în viața ta!”. Acesta este sloganul cu care specialiștii SERA ROMÂNIA au început încă din anul 2004 să educe și să ajute femeile din mediul rural sau pe cele fără posibilități financiare să evite sarcinile nedorite.

Peste 36.000 de femei din toate județele țării au fost consiliate cu privire la metodele contraceptive pe care le pot folosi, au fost însoțite la un medic ginecolog și au beneficiat de o formă de contracepție.

Donând 2% din impozitul pe venit, poți contribui la reducerea numărului de copii care cresc fără părinții lor!

Poți alege să redirecționezi 2% din impozitul tău pe venit, în loc să-i lași pe alții să aleagă în locul tău.

Descarcă formularul de aici și completează-l, apoi nu trebuie decât să-l trimiți prin Poștă sau să-l depui direct la Administrația Financiară.

 

FUNDAȚIA SERA ROMÂNIA

Cod de identicare fiscală: 8327386
Cont bancar (IBAN): RO19INGB0000999902035629


Informations