CAMPANIE 2016: Direcţionarea a 2% din impozitul pe venit poate însemna mai multe centre de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi

România are peste 61.000 de copii cu dizabilităţi, cifră care depăşeşte numărul copiilor rămași fără familie. Pentru cei mai mulți dizabilitatea înseamnă izolare, frustrare şi privarea de cele mai elementare drepturi, cum ar fi dreptul la educaţie.

Deşi peste jumătate dintre acești copii au dizabilităţi grave, în România încă există judeţe care nu au nici măcar un centru destinat recuperării copiilor cu dizabilităţi. Iar situaţia este şi mai dramatică pentru cei care se nasc în mediul rural, pentru că acolo lipsa serviciilor de sprijin este şi mai apăsătoare.

Înţelegând drama prin care trec familiile care au copii cu dizabilităţi, dar şi importanţa asigurării de servicii specializate în astfel de cazuri, Fundaţia SERA ROMÂNIA a deschis de-a lungul timpului 47 de centre de recuperare în 37 judeţe din ţară. În centrele înfiinţate de noi, copiilor le sunt asigurate gratuit servicii de recuperare constând în kinetoterapie, logopedie, hidroterapie, dar şi consiliere psihologică, educaţie specială şi activităţi de grup.

Însă pe harta României au rămas neacoperite o serie de județe unde nu este asigurat la ora actuală niciun serviciu de recuperare gratuit pentru copiii cu deficiențe.

Ajută-ne să completăm harta cu noi centre destinate acestor copii! Alătură-te demersului nostru şi direcţionează 2% din impozitul pe venit Fundaţiei SERA ROMÂNIA!

„Fiecare copil merită o şansă.  Întinde-i o mână, ajută-l să se ridice!”

Descarcă și completează  CEREREA 230 / DECLARATIA 200 cu datele noastre de identificare, apoi nu trebuie decât să le trimiți prin Poștă sau să le depui direct la Administrația Financiară. 

FUNDAȚIA SERA ROMÂNIA

Cod de identicare fiscală: 8327386
Cont bancar (IBAN): RO19INGB0000999902035629

Harta retea centre recuperare copii sera romania

Nos patenaires