Miercuri, 27 Aprilie 2022 00:00

Anunț angajare: Specialist media și comunicații

Această poziție are nevoie de un comunicator cu experiență și dinamică pentru a coordona activitatea de comunicare și media a Fundatiei SERA ROMANIA pentru criza din Ucraina în România și Moldova. Aceasta va include colectarea și dezvoltarea conținutului de comunicare cu privire la răspunsul umanitar al Fundatiei SERA ROMANIA și dezvoltarea unor relații puternice cu media internațională și națională, precum și cu echipele de presă și de conținut CARE la nivel global.

Rolul va fi alături de Fundatia SERA ROMANIA, dar va lucra îndeaproape cu Federația ONG-urilor pentru Protecția Copilului (FONPC), o organizație umbrelă cu peste 80 de membri din care face parte si Fundatia SERA ROMANIA și cu echipele de comunicare CARE France (principalul donator al Fundatiei SERA ROMANIA pentru răspunsul la criza din Ucraina) . Aceasta include:

• Dezvoltarea unui flux regulat și în timp util de materiale media și de comunicare: evidențierea răspunsului în situații de urgență al membrilor SERA/FONPC și concentrarea asupra femeilor și copiilor, inclusiv comunicate de presă, puncte de discuție, mesaje cheie, povești, filmări video, fotografii, fișe informative și altele, după caz .

• Video și fotografie: prin contractarea foto/videograf local și prin desfășurare în zonele de frontieră și alte zone ale programului. A include; la interviurile camerelor cu personalul membru al FONPC, SERA și [unde este cazul] personalul echipei de urgență CARE, precum și participanții la program, b-roll, imagini cu impact, activități și profiluri individuale ale participanților la program.

Detalii în anunțul de angajare atașat.

Modificat la Duminică, 08 Mai 2022 13:41